Naslovna stranica | Registracija | Vaša košarica | Kontaktirajte nas
SecureCode   American Express   Visa
 

  Pretraži Diskont24:      Napredna pretraga


Diskont24 » Kako kupiti

Kako kupiti

Sve narudžbe koje ovdje napravite su neobavezujuće. Ako Vam treba ponuda za tvrtku, to također možete napraviti preko weba, jedino što trebate je upisati podatke od tvrtke prilikom registriranja.

Korak 1. Artikl koji ste odabrali dodajte u košaricu te kliknite na gumb u desnoj koloni "Zatraži ponudu". Ako ste novi korisnik ispunite osnovne podatke na toj stranici označene sa zvjezdicom, a ako već imate otvoren račun kod nas onda se ulogirajte.

Korak 2. Odaberite želite li dostavu. Ukoliko želite, iznos dostave će se automatski izračunati i pojaviti na ponudi. Zatim odaberite način plaćanja(gotovina, kartica, virman...) te kliknite NASTAVI.

Korak 3. Došli ste do zadnjeg koraka gdje sve još jednom pregledate i ako je sve u redu kliknite na gumb u desnoj koloni "Zatraži ponudu" ili na gumb "Blagajna".

Dobiti će te ponudu na e-mail adresu s kojom ste registrirani na Diskont24 te po njoj izvršite uplatu. Za načine plaćanja i ostale uvjete, obaveze i mogućnosti pogledajte pod INFORMACIJE.
Često postavljena pitanja:

P: Mogu li naručiti robu preko Interneta, i platiti prilikom preuzimanja robe? O: Ne. Diskont24 robu od dobavljača ne naručuje prije nego što primi uplatu od kupca. Želite li saznati više informacija o načinima plaćanja, kliknite na NAČINI PLAĆANJA

P: Da li kupac treba čekati jedan dan da bi dobio naručenu robu? O: Zbog politike niskih cijena, Diskont24 robu ne drži na vlastitom skladištu, već je nakon primitka vaše uplate povlači sa skladišta dobavljača. Sve uplate zaprimljene do 10:00 sati se isporučuju isti dan poslije 16:00 sati, a uplate koje se zaprime nakon 10:00 sati se isporučuju sljedeći dan poslije 16:00 sati.

P: Naručujem za tvrtku? Kako kupiti? O: Prilikom procesa naručivanja, izaberite opciju plaćanja po ponudi. Na vašu email adresu, nakon završetka narudžbe, stići će računalno generirana ponuda sa svim informacijama o plaćanju. Roba će biti spremna za isporuku u roku od jednog radnog dana po primitku uplate.

P: Što ako se dogodi da artikla koji sam naručio i platio više nema na skladištu dobavljača, te da ga niste u mogućnosti isporučiti u traženom roku? O: Zaposlenici Diskonta24 će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i ponuditi opcije čekanja dok artikl ne stigne, zamjenu za neki drugi ili povrat novca u punom iznosu koji ste platili, uključujući i dostavu

Sve cijene na Diskontu24 su sa PDV-om.

 
Online kupci

Autorizacija


 Log in  Registracija
Povrat lozinke

Košarica je prazna

Blagajna
Pregledaj košaricu

T-Com Pay Way
Kontaktirajte nas
Gdje smo
Kako kupiti
Načini plaćanja
Isporuka
Dostava
Jamstveni uvjeti
Uvjeti i pravila poslovanja
Izjava o privatnosti


Autorsko pravo Copyright © 2005-2017 Diskont24