Naslovna stranica | Registracija | Vaša košarica | Kontaktirajte nas
SecureCode   American Express   Visa
 

  Pretraži Diskont24:      Napredna pretraga


Diskont24 » Načini plaćanja

Načini plaćanja
Diskont24 podržava nekoliko načina plaćanja:

1. gotovinom ili karticom na prodajnom mjestu (ROBU NIJE MOGUĆE PODIĆI PRI PLAĆANJU PONUDE, bez obzira na mjesto placanja potrebno je u naprijed obaviti registraciju i napraviti narudžbu)

2. uplatom u Pošti, banci, FINI, internet bankarstvom.

3. virmanskom uplatom (za tvrtke)

4. Kreditnom karticom putem T-com PayWay-a

Ponuda koju plaćate ne smije biti starija od 1 dana, jer u tom slučaju ne možemo više garantirati stanje skladišta i dobavljivost tog artikla.

Ponudu koju ste dobili možete platiti u pošti, banci, FINI, internet bankarstvom. Svi potrebni podatci sa brojem našeg žiro-računa i pozivom na broj nalaze se na ponudi koju ste dobili na mail. Ponudu možete platiti i gotovinom na prodajnom mjestu, no ne prilikom preuzimanja robe. Ponuda se plati na prodajnom mjestu te se podiže idući radni dan poslije podne. Dakle, nije moguće platiti robu prilikom preuzimanja. Također možete platiti i putem T-com PayWay-a direktno iz svog naslonjača i udobnosti svoje sobe. Karticom se može platiti i na prodajnom mjestu, no ne prilikom preuzimanja robe.

P: Kako mogu platiti svoju ponudu sa kreditnom karticom putem T-com PayWay-a? O: Za plaćanje putem T-com PayWay-a za način plaćanja morate odabrati "Kreditna kartica". Nakon što završite generiranje ponude dobiti će te opciju da svoju ponudu platite odmah putem T-com PayWay-a. Kliknite na "PLATITE NARUDŽBU". Sustav će Vas automatski preusmjeriti na T-comovu stranicu za plaćanje putem njihovog PayWay-a. Tu će te dobiti već skoro ispunjeni obrazac sa cifrom, imenom i prezimenom, adresom, te svim ostalim bitnim podatcima za plaćanje Vaše ponude. Jedino što će te morati je odabrati karticu sa kojom plaćate, te upisati broj Vaše kreditne kartice i datum isteka. Dobiti će te potvrdu od T-coma o Vašoj transakciji. Vaša transakcija je vidljiva odmah u našem sustavu. Transakcija stoji nenaplaćena sve dok Vaša roba nije 100% završena i spremna za isporuku. U slučaju da dođe do komplikacija sa isporukom, transakcija se može u bilo kojem trenu otkazati. Za sva pitanja i nejasnoće u vezi plaćanja putem T-com PayWay-a, a i bilo čega drugog slobodno nam se obratite.

 
Online kupci

Autorizacija


 Log in  Registracija
Povrat lozinke

Košarica je prazna

Blagajna
Pregledaj košaricu

T-Com Pay Way
Kontaktirajte nas
Gdje smo
Kako kupiti
Načini plaćanja
Isporuka
Dostava
Jamstveni uvjeti
Uvjeti i pravila poslovanja
Izjava o privatnosti


Autorsko pravo Copyright © 2005-2017 Diskont24